Radan Rovčanin novi trener ŽRK Vojvodina - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija Radan Rovčanin novi trener ŽRK Vojvodina

Radan Rovčanin novi trener ŽRK Vojvodina

Marko Marjanović
0 komentar

Ženski rukometni klub Vojvodina je rešila pitanje šefa stručnog štaba za narednu sezonu. Novi trener je Radan Rovčanin, koji je i ujedno i selektor ženske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

On je nekoliko godina unazad vodio žensku juniorsku reprezentaciju Srbije (osvojili EP B kategorije u Bugarskoj) i beogradskog superligaša Voždovca. Sedeo je i na klupi pljevaljskih klubova Rudara i Bisera, kao i beogradske Crvene zvezde, a jedan je i od osnivača akademije „Star“u Beogradu.

  • Posle završene sezone, gde je naš klub zauzeo šesto mesto, nismo uspeli da postignemo dogovor sa dosadašnjim trenerom Miletom Zečevićem. Dogovorili smo se sa Rovčaninom, jer mu ugovor sa RS BiH dozvoljava da radi i u klubu.Cilj je plasman u plej-of, a ako se poklope kockice da se borimo i za višu poziciju – rekao je predsednik kluba Miško Tomić.

U redovima Novosađanki još nema novih igračica.

  • Najverovatnije ostaju sve rukometašice iz aktuelanog sastava, s tim što Emilija Lazić traži inostrani angažman. S obzirom na to da je Rovčanin selektor BiH i da ima uvid u tamošnji rukomet, možda ćemo pojačanja tražiti u tamošnjim klubovima – zaključio je Tomić u izjavi za dnevnik.rs.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.