Rojević: Svaka čast momcima, neki su povraćali na poluvremenu od umora! - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanSrbija Rojević: Svaka čast momcima, neki su povraćali na poluvremenu od umora!

Rojević: Svaka čast momcima, neki su povraćali na poluvremenu od umora!

Marko Marjanović
0 komentar

Ekipa Vojvodine napravila je novi, verovatno i najvažniji korak ka još jednoj odbrani titule prvaka Srbije, savladavši Metaloplastiku u gostima 20:26 (10:14), u okviru sedmog kola plej-ofa ARKUS lige.

Trener Boris Rojević ima puno razloga za zadovoljstvo – nije ih krio na pres konferenciji nakon derbija, ali je apostrofirao zahvalnost igračima na fanatičnoj borbenosti kroz čitavu sezonu.

-Zasluženo smo pobedili, imali smo više vremena da pripremimo utakmicu, pošto smo odmarali tri igrača protiv Motora. Videlo se da Metaloplastici nedostaje malo svežine. Želim da čestitam Vukoviću na svemu što radi ove godine, mislim da i mi i oni u najboljem svetlu reprezentujem srpski rukomet kroz SEHA ligu. često se mosimo ravnopravno sa timovima koji imaju mnogo veće budžete. Očekivao sam danas jednu sehaligašku utakmicu, kakva je na kraju ona i bila. Mislim da je bila fenomenalna za gledanje, mi smo se malo bolje snašli, naš golman je bolje branio i sasvim zasluženo smo pobedili. Moram čestita svojim igračima na fanatičnoj borbenosti kroz čitavu sezonu. Neki od njih su povraćali od umora na poluvremenu. Potpuno daju sebe ekipi, i to mora da se ceni – konstatovao je Rojević na konferenciji nakon utakmice.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball