Trener Cmiljanić i četiri igračice napustili Maks Sport – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Trener Cmiljanić i četiri igračice napustili Maks Sport

Desetoplasirani tim srpskog prvenstva, pazovački Max Sport, ostao je nedavno bez trenera Gorana Cmiljanića i igračica Aleksandre Božović, Jelene Varde, Milice Blanuše i Kristine Milovanović.

Nekadašnji kapiten Partizana i iskusni internacionalac, sada trener, Goran Cmiljanić, sa puno entuzijazma je započeo sezonu u Novoj Pazovi, ali su ga mnogobrojni razlozi naveli da ode:

-Posle pet meseci potpune posvećenosti u očuvanju kluba, formiranju i očuvanju seniorskog tima, posle odradjenih priprema za superligaski nastup , nakon sedam odigranih prvenstvenih kola i osvojenog boda, ali 5 teže povredjenih devojaka kojima klub na žalost nije u mogućnosti da pruži ni najmanju lekarsku brigu i pažnju, osećao sam potpunu odgovornost i dužnost da upravi kluba saopštim svoju odluku da nisam više trener Maks sporta. Odluka je odgovorna i sa željom da klub što pre nadje rešenje koje će doneti novu energiju i bolji rezultat na svim frontovima. Pokušao sam, dao sve od sebe i to ovog puta nije bilo dovoljno. Veoma sam ponosan i zahvalan devojkama koje su u ovih 5 meseci demonstrirale neverovatnu hrabrost, požrtvovanje, dostojanstvo i predanost sportu koji vole. Beskrajno sam zahvalan devojkama koje su ovaj klub došle zbog mogućnosti da nastavimo zajednički rad i put ka zajedničkom cilju. Njihova energija, inteligencija i podrška nemaju cenu. Bilo je jednostavno i ogromno zadovoljstvo biti trener takvim sportistima i ljudima. Želim im da i dalje uživaju u treningu i ovom predivnom sportu, rekao je Cmiljanić za Balkan-Handball.com.

Uporedo sa trenerom, želju za odlaskom su izrazile četiri nekadašnje igračice beogradskog Radničkog, tako da su Božović, Varda, Blanuša i Milovanović u međuvremenu dobile slobodne papire.

Posle rastanka sa kragujevačkim Radničkim, ekipu je preuzeo novi-stari trener Vlada Šimičić.

One Comment

  1. miki

    23/11/2013 at 00:51

    Trebao si i pre…pobede su već dosle

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *