SREBRNE NA BALKONU: Ostvarenje naših snova - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan SREBRNE NA BALKONU: Ostvarenje naših snova

SREBRNE NA BALKONU: Ostvarenje naših snova

zika.bogdanovic
0 komentar

Srebrne srpske rukometašice ispunile su svoje snove izlaskom na čuveni balkon Gradske Skupštine, koji je od 1995. godine simbol sportskih uspeha Srbije – mesto susreta medaljnih reprezentacija i pojedinaca i navijača. Nekoliko hiljada ljudi došlo je da pozdravi devojke:

Spremio sam govor, ali ne znam gde je… Ah, evo ga (izvadio medalju). Hvala vam što bodrite i pazite ove devojke. Hvala vam što ste bili sa nama i navijajte i dalje. Ponosniji sam od selektora Brazila. Imamo zlatne devojke, zlatne majke… Prošle godine četvrto mesto, ove godine drugo mesto, a u Riju idemo na finale sa Brazilom„, rekao je Saša Bošković, selektor reprezentacije Srbije.

Kapitenka Andrea Lekić otkrila je da je ovaj ponedeljak sanjala od malena.

– Verujte da je ovo ostvarenje naših snova i da sam o ovome sanjala od svoje 10. godine, kada sam bila među vama i dočekivala naše sportiste… Rukomet je nazad u Srbiji. Mislim da svaki sportista sanja odličje sa svojim timom. Nama se ta želja ostvarila. Ponosna sam na sve„, poručila je ona.

Navijačima su se zahvalile i Sanja Damnjanović, Dragana Cvijić i Katarina Tomašević. Pevalo se, igralo, sve u slavljeničkoj atmosferi…

balkon_skupstinagrada

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball