Srebrnim devojkama 300.000 evra - Bošković i Matić do Rija! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Srebrnim devojkama 300.000 evra – Bošković i Matić do Rija!

Srebrnim devojkama 300.000 evra – Bošković i Matić do Rija!

zika.bogdanovic
1 komentar

Upravni odbor Rukometnog saveza Srbije, na današnjoj sednici verifikovao je ugovore sa selektorima ženske i muške seniorske reprezentacije, Sašom Boškovićem i Vladanom Matićem do 2016. godine, koji uključuju i Olimpijske igre u Rio de Ženeiru.

Takođe, doneta je i odluka da se ženska reprezentacija Srbije nagradi za uspeh koji je postigla na Svetskom prvenstvu 2013, osvajanje srebrne medalje, iznosom od 300.000 evra. Nagrada će biti isplaćena iz sopstvenih sredstava, u periodu kada nagrade za ostvarene sportske rezultate bude isplaćivala i država.

Rukometni savet Srbije zahvaljuje se svima koji su bili deo Svetskog prvenstva 2013 u rukometu za žene, i samim tim deo istorijskog uspeha koji je ostvarila reprezentacija Srbije. Do sada, medalje u obe konkurencije, osvojile su samo Srbija i Danska, što govori o veličini ovog uspeha.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Miras 04/01/2014 - 07:57

Sa punim postovanjem za Matica na osnovu cega se produzuje ugovor kad nismo odigrali nijednu zvanicnu utakmicu sa njim kao selektorom. Ako produzenje ugovora sa osavajacem medalje Boskovicem ima smisla, kod Matica je sve to prerano.
Ili cemo opet po starom obicaju nakon prvog poraza reci „puj pike ne vazi“ i posle ga isplacivati kao Vukovica jos dve godine…

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball