Srpski derbi u KPK (19h), Jelena Nišavić (Zaječar): "Uvek na pobedu" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Srpski derbi u KPK (19h), Jelena Nišavić (Zaječar): „Uvek na pobedu“

Srpski derbi u KPK (19h), Jelena Nišavić (Zaječar): „Uvek na pobedu“

zika.bogdanovic
0 komentar

Jelena NisavicPred veliku evropsku utakmicu dva najveća rivala iz Srbije koja se igra ovog vikenda, razgovarali smo sa Jelenom Nišavić, igračicom Zaječara i reprezentacije Srbije.

Tvoje mišljenje o ekipi Jagodine i očekivanja pred meč koji se igra u subotu u Jagodini.

“Ekipu Jagodine odlično poznajemo, to nam je i najveći rival u domaćem prvenstvu. Ekipa sa nekoliko reprezentativki i iskusnih igračica, mi se okrecemo našoj igri i uvek idemo na pobedu.”

Jagodinu su pred početak ove sezone pojačale Verica Nikolić, Jovana Bartošić i Nikoleta Milanović koje su iz redova Zaječara prešle u redove ljutog rivala, dok su ekipu Jagodine napustile reprezentativke Marija Lojpur i Marina Dmitrović.

Svi znamo da se od 4. decembra u Srbiji igra Evropsko prvenstvo za žene, nastupaćeš za reprezentaciju pred domaćom publikom.

“Velika je čast igrati za svoju zemlju, naročito pred domaćom publikom,koja je bila fenomenalna na prošlom prvenstvu za muškarce održanom u Srbiji.Nadam se da će marketing učiniti svoje i da će i nas u Areni podržati veliki broj ljubitelja rukometa. Naravno to je i dodatni motiv, ali i veliko iskušenje, pa ćemo dati sve od sebe da se u narednom periodu što bolje uigramo. Verujemo u sebe i ono u šta sam sigurna je da će svaka od nas pružiti svoj maksimum na terenu. Cilj nam je proći grupu,jer u poslednjih 6 godina nismo uzele ni bod na EP,a uz pomoć publike i naravno malo sreće nadamo se da možemo da napravimo i nesto više, ipak idemo korak po korak.”

preuzeto sa rkzajecar.org.rs

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball