Šundovski: "Problem sa vraćanjem u odbranu" - Ristovski: "Spremni za SP" - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Šundovski: „Problem sa vraćanjem u odbranu“ – Ristovski: „Spremni za SP“

Šundovski: „Problem sa vraćanjem u odbranu“ – Ristovski: „Spremni za SP“

zika.bogdanovic
0 komentar

I pored minimalnog poraza od Srbije, Borko Ristovski i Zvonko Šundovski su zračili optimizmom nakon mini turneje u Srbiji, gde je u petak savladan Egipat:

– Došli da odigramo dva kvalitena meča pred odlazak na Svetsko prvenstvo. Mislim da smo igrali sa 100%, ali smo se ipak čuvali od povreda pred Svetsko prvenstvo. Bila je izjednačena utakmica, Srbija ima kvalitet, što je pokazala u poslednjih pet minuta. Mi smo se opustili, oni su to iskoristili. Mislim da smo se spremili za početak Svetskog prvenstva i nadam se da ćemo igrati još bolje. Očekujem da što više ekipa sa Balkana uđe u drugi krug – rekao je neprikosnoveni broj 1 u makedonskom dresu, Borko Ristovski:

Zvonko Šundovski, makedonski selektor:

– Drago mi je što smo imali pravu proveru, igralo se svih 60 minuta. Bitno da niko nije povređen, rotirali smo sve igrače. Još nemam spisak ko će igrati u Španiji, zadovoljan sam što smo pružili maksimum. Imali smo problema u vraćanju nakon kontre. Bila je ovo prava utakmica. Protiv jakih evropskih ekipa mora mnogo da se trči u oba pravca da bi se postigao dobar rezultat. Ne znam koje su ambicije Srbije, nama su da odemo korak dalje u odnosu na naš najbolji rezultat u Hrvatskoj pre 3 godine.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball