Balkan-Handball.com

Šupuković predstavio Vujovića: Jedini koji može da nas izvuče iz sivila – Tamše imao sređenu situaciju

RK PPD Zagreb predstavio je novog-starog trenera Veselina Vujovića, koji se posle tri godine vratio na klupu kluba koga je dva puta dovodio do četvrtfinala EHF Lige šampiona. Na početku konferencije za medije, direktor kluba Vedran Šupuković, ovako je obrazložio smenu Slovenca Branka Tamšea:

  • Branko Tamše je imao najsređeniju situaciju od kad sam ja direktor, ali bilo je to loše. Trzavice su počele još za vrijeme priprema, mi smo imali jednu viziju, on je imao drugu. Naša predstava u drugom poluvremenu u Ligi prvaka u Danskoj bila je sramotna. Bilo koji i gori epitet da nam se prišije za taj nastup ne bi bio nezaslužen – kazao je direktor Zagreba Vedran Šupuković.
  • Nakon povratka iz Danske bila je sazvana hitna telefonska sjednica Upravnog odbora. Jedna tema bila je status postojećeg stručnog stožera, a druga angažman Veselina Vujovića. On je poznato igračko i trenersko ime. Smatramo da je on jedini čovjek koji može ovu momčad izvući iz sivila. On je tu domaći, polučio je najbolje rezultate PPD-a u zadnjih 10 godina. Nećemo pred njega stavljati nikakve imperative u ovom trenutku, za nama je ipak vrlo neugodno razdoblje – dodao je Šupuković.

One Comment

  1. Dimi

    25/09/2019 at 00:06

    Da li vi ljudi pratite rukometnu scenu il zivite u kamenom dobu? Doveli ste coveka da vam pobedjuje u LSampiona a on ne moze u kup EHF prvo kolo da pobedi Luksemburzane! Propala vam sezona jos u prvom mesecu ? bravo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *