Svetosavska smotra mini rukometa u Zaječaru - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Svetosavska smotra mini rukometa u Zaječaru

Svetosavska smotra mini rukometa u Zaječaru

zika.bogdanovic
0 komentar

U nedelju 27. januara, Rukometni klub Zaječar po prvi put je organizovao Svetsavsku smotru rukometa za učenike osnovnih škola od prvog do četvrtog razreda. Mališani su se takmičili po godištima, a ekipe su formirane tako da deca budu iz različitih osnovnih škola, što je dalo posebnu draž ovom takmičenju. Ekipe su nosile vedre, dečije nazive, kod devojčica, Bratz, Winx, Totaly Spice, Barbies, Štrumfovi, Snorkijevci, a kod dečaka Orlovi, Spajdermeni, Paukovi, RK Bomba (svi su bili krupnije gradje), Moćni rendžeri.

Osim trenera RK Zaječar, Gordane Stefanović, Jelene Prvanović, Milana Jankovića, Darka Sibinovića, Miroslava Marinovića, Zorana Mirkovića u radu sa decom angažovani su bili i profesori fizičkog vaspitanja iz osnovnih škola Simonović Dragiša iz OŠ Djura Jakšić i Milošević Snežana iz OŠ Hajduk Veljko. Kompletnu smotru propratili su i stručnim nadzorom pomogli koordinatori mlađih selekcija RK Zaječar, Jugoslav Petrović i trener prve ženske ekipe i pomoćni trener reprezentacije Živojin Maksić.

Na smotri je učestvovalo preko 150 dece, a ovo je još jedna u nizu akcija koje će RK Zaječar organizovati za zaječarske mališane.

RK Zaječar planira i organizaciju lige Mini rukometa osnovih škola sa teritorije grada koja počinje od marta meseca.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball