Tatran hoće SEHA titulu, Verkić: Vreme je za nas - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Tatran hoće SEHA titulu, Verkić: Vreme je za nas

Tatran hoće SEHA titulu, Verkić: Vreme je za nas

zika.bogdanovic
0 komentar

Najprijatnije iznenađenje SEHA sezone, slovački Tatran želi da sezonu zaokruži osvajanjem pehara na SEHA F4 turniru u Novom Sadu. Nekadašnji čuvar mreže Jugovića i Vojvodine, iskusni internacionalac, Svetislav Verkić (33), veruje da njegov tim može završiti trijumfalno sezonu u regionalnom takmičenju:

– Izuzetno sam zadovoljan ovosezonskim učinkom ekipe u SEHA ligi. Bilo je tu i manjih kikseva, poput onog protiv Nexe-a u Osijeku, ali bilo je i iznenađujuće dobrih partija, kao što su bila ona u Skoplju sa Vardarom i Metalurgom, zatim Meškov – rekao je Verkić za sajt SEHA i dodao:

– Potajno smo priželjkivao da dobijemo Beloruse u polufinalu. Oni nam najviše odgovaraju i preko njih realno možemo da se nadamo plasmanu u finale. Možemo do pehara ove sezone. Prve sezone ga je podigao Vardar u Zagrebu, druge Zagreb u Skoplju, tako da mislim da je došao red na nas. Pokazali smo da možemo da igramo sa svakom ekipom bez obzira na njeno ime i kvalitet. Odlučivaće nijanse, trenutna forma i motivacija.

Verkić se vraća u grad u kome je stekao potpunu igračku afirmaciju…

– Osvajanje titule u Novom Sadu bi bila kruna sezone. Igrati kod kuće, na svom terenu, za mene je to samo motiv više. Novosadska publika dobro poznaje rukomet i nadam se da će se odazvati u velikom broju i najpozitivnije odreagovati na rukometni spektakl u „SPENS-u“.

DOĐITE NA SEHA F4 U NOVI SAD

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball