Treći turnir “Zavidovići – Žepče 2016” sa 14 ekipa iz pet zemalja - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Treći turnir “Zavidovići – Žepče 2016” sa 14 ekipa iz pet zemalja

Treći turnir “Zavidovići – Žepče 2016” sa 14 ekipa iz pet zemalja

Marko Marjanović
0 komentar

Rukometni radnici iz Zavidovića i Žepča, okupljeni u Rukometnom klubu Krivaja i Rukometnom klubu Žepče, 22., 23. i 24. aprila domaćini su trećeg Međunarodnog turnira za mlade “Rukomet u srcu, Zavidovići – Žepče 2016”.

U Gradskoj sportskoj dvorani u Zavidovićima i dvorani KŠC “Don Bosco” u Žepču, predstaviće se mlađi kadeti 2000/2001. godište i pioniri rođeni 2002. godine i mlađi, koji dolaze iz 14 ekipa, odnsono pet država: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

Uz ekipe domaćina, nastupiće U-16 reprezentacije Crne Gore i BiH, Vardar Skoplje Makedonija, Metković Hrvatska, Nikšić 2014 Crna Gora, Jeruzalem Ormož Slovenija, te Borac (Banja Luka), Bosna (Visoko), Sloga (Doboj), Speed (Gradačac), Konjuh (Živinice) i ŠR Čelik junior (Zenica).

Pioniri igraju 2 x 15, a kadeti 2 x 20 minuta. Svečano otvorenje turnira je u petak  u 20 sati u Žepču. Po dve prvoplasirane ekipe idu u polufinale, koje se za obe kategorije igra se u Žepču, a utakmice za plasman, te finale i završna ceremonija u nedelju u Zavidovićima.

Ekipno će biti nagrađene tri prvoplasirane ekipe, te najbolji pojedinci turnira -igrač, strelac i golman.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball