Ubedljivo za kraj godine: Vardar duplo bolji od Spartaka - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Ubedljivo za kraj godine: Vardar duplo bolji od Spartaka

Ubedljivo za kraj godine: Vardar duplo bolji od Spartaka

Marko Marjanović
0 komentar

U poslednjoj ovogodišnjoj utakmici, rukometaši Vardara su ustvarili najubedliviju pobedu u dosadašnjem toku sezone. U okviru SEHA Gasprom lige, makedonski šampion je na svom terenu savladao Spartak Vojput sa 36:18 (18:9).

Pobeda favorita protiv debitanta u regionalnom takmičenju ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Ne samo da je Vardar dao duplo više golova od rivala na kraju, već je toliko ravnomern rasporedio snage da je oba poluvremena dobio istim rezultatom.

Prednost domaćina počela e da raste kada je Petar Angelov sta na gol u 10. minutu i počeo da brani nesprekorno. Subotičani su u 46. minutu imali, u odnosu na kranji rezultat vrlo pristojan zaostatak, bilo je 24:16. Međutim, usledila je fascinantna serija tima Raula Gonzalesa od čak 11:0, za vođstvo od 35:16.

Pored Angelova koji je ubeležio 11 intervencija, svoje veče imao je i Filip Lazarov, strelac 10 golova. Pratili su ga Makeda i Dujšebaev sa po šest, dok je na drugoj strani najefikasniji bio Lojaničić sa četiri pogotka.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball