Balkan-Handball.com

„Ujedinio titule“ – Domagoj Duvnjak najbolji rukometaš sa ovih prostora!

Treneri i sportski direktori Bundeslige su rekli svoje, rukometni planetarijum sve to video proteklog vikenda u “Lanxess Areni” u Kelnu, a novinari sa prostora Ex-Yu i posetioci Balkan-Handball.com samo potvrdili. – Domagoj Duvnjak je najbolji igrač sa ovih prostora u sezoni 2012/2013! U veoma jakoj konkurenciji balkanskih rukometnih majstora, od kojih su samo petorica našla mesta u zvaničnom izboru Balkan-Handball.com, hrvatski reprezentativac i član novog šampiona Evrope, HSV-a, dobio je najviše glasova.

Duvnjak je osvojio 50 glasova, šest više od Momira Ilića (44), odnosno, sedam od Ivana Čupića (43). Na četvrtom mestu se našao Danijel Šarić sa 24 osvojena glasa, dok je miljenik publike, Kiril Lazarov osvojio 23 (glasalo 1400 ljudi).

Osam rukometnih novinara iz regiona, ukupno je dalo glas za 15 igrača, a samo se njih petorica sa najvećim brojem  našlo pred publikom, koja je bila deveti član žirija.

Čestitamo, Dule!

ČLANOVI ŽIRIJA SU BILI:
Riči Gjamovski (MKD Sport)
Damir Žbulj (Sportnet HR)
Jasmin Tajić (SCSPORT.ba)
Vladimir Maksa (Eurosport)
Lojze Grčman (SPORTAL SIOL)
Saša Jončić (VIJESTI CG)
Žika Bogdanović (Balkan-Handball)
Milan Krasić (Dvoznak HR)

 foto: hsv facebook

2 Comments

  1. D

    05/06/2013 at 20:20

    i nek netko od Vas novinara prvom prilikom poduči onog iritantnog „galamdžiju“ komentatora s ehftv.com da mu ime nije DOMAGOŽ, već DOMAGOJ…nek nauči,bio bi red, nadam se da će ga još dugo izgovarati!
    hvala!

  2. Pingback: “Ujedinitelj titula” Domagoj Duvnjak za BH u danima slavlja: “Ovo ostaje za čitav život” :: Balkan Handball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *