UO RSCG smenio Zorana Kastratovića! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan UO RSCG smenio Zorana Kastratovića!

UO RSCG smenio Zorana Kastratovića!

zika.bogdanovic
3 komentari

Zoran Kastratović dobio je otkaz na mesto selektora reprezentacije Crne Gore. Pojačani apetiti reprezentacije, oslabljene neigranjem velikog broja kvalitetnih igrača, koji su višegodišnju nebrigu tamošnjeg Saveza prema muškom rukometu pretočili u nezadovoljstvo i bojkot nacionalnog tima, nisu mogli da prenebregnu činjenicu da Crna Gora nije imala kvalitet za drugi krug takmičenja na EURO 2014 u Danskoj, gde su Rakčević i drugovi upisali sva tri poraza od Hrvatske, Švedske i Belorusije. Završetak takmičenja u prvom krugu, očigledno je bio povodo za raskol između selektora i nekolicine igrača, a UO je reagovao i prekinuo ugovor sa Kastratovićem, koji je trajao još dve godine:

– Na osnovu iznijetih mišljenja, UO je jednoglasno konstatovao da ne postoji mogućnost za dalju saradnju selektora i igrača i donio jednoglasnu odluku da prekine saradnju sa Kastratovićem. UO želi da istakne velike zasluge koje ima selektor Kastratović u ostvarenju svih posljednjih rezultata muške seniorske reprezentacije. O daljim koracima UO RSCG blagovremeno ćemo obavijestiti javnost”, stoji u saopštenju RSCG.

KASTRO ILI RIVERA – DOĐE NA ISTO

Bilo kako bilo, rezultati koje je ostvario Zoran Kastratović na klupi Crnogoraca, daleko su veći od onoga što je bilo ko mogao realno da očekuje. Plasman na dva velika takmičenja, i to preko Švedske (SP 2013) i Nemaćke (EURO 2014), nešto je o čemu mogu samo da sanjaju mnogo veće zemlje i rukometne nacije. Zemlje u kojima se muški rukomet ne raspada po šavovima, gde se zna da li se igra liga i kada počinje, gde jedini klub koji iole vredi ne štrajkuje pet puta godišnje. U takvoj situaciji, Kastratović ili Rivera, dođe mu na isto…

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Možda vam se dopadne

3 komentari

bobo 22/02/2014 - 10:50

Samim plasmanom na dva velika prvenstva, Zoran je postigao fantastičan uspeh, tako da ovo „mogli smo mnogo više“ i da trener ne veruje u igrače je pomalo smešno. Baraž sa Rutenkom i družinom se bliži, videće se ko je u pravu.

Odgovori
IBRO 22/02/2014 - 13:35

NE RUKOMET U CRNOJ GORI TEBA POSTAVITI NA ZDRAVE NOGE PA DAL SE TO POCELO OD „NULE“ ILI NAPRAVITI VELI REZ SASVIM JE SVE JEDNO!!! ABNORMALNO JE ULAGATI U SPORT KOJI DONOSI SAMO TROSKOVE A PRI TOM JE TOTALNA NEIZVJESNOST DALI CE SE IGRATI LIGA ILI NE, DALI CE IGRACI PRIMITI I ONAKO MIZERNE STIPENDIJE ILI NE, DAL CE SE IGRACI IZ INOSTRANSTVA PREDOMISLITI U ZADNJI TREN DAL DA IGRAJU ZA REPREZENTACIJU ILI NE, I MNOGO TOGA…. OVAKO JE SAMO TAVORENJE OD KOJEG SAMO POJEDINCI IMAJU LICNE KORISTI I KAO NESTO RADE. E PA „RIKVRCOM SE NIKAD NIJE ISLO NAPRIJED!!!

Odgovori
Geljo 22/02/2014 - 21:51

Pitanje za autora texta:
Žiko da li znaš šta se dešava u RSCG te tako hrabro zasiljis olovku i napises sljedece „…visegodisnju nebrigu tamosnjeg saveza prema muskom rukometu…“
Da li radis u savezu Rscg?
Da li mozes reci da je ista nebriga prema zenskoj reprezentaciji posto su uslovi isti i za jedne i za druge?
Da li uopste zivis u Crnoj Gori da bi bilo sta znao o stanju u muskom ili zenskom rukometu u Crnoj Gori.
I zadnje pitanje da li si uopste pokusao dobiti informaciju i druge strane o stanju u RSCG i uopste o donosu prema muskom rukometu?
Sramota

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball