Balkan-Handball.com

Uroš Mitrović u švajcarskom Bernu

Kapiten Partizana Uroš Mitrović, nastaviće karijeru u švajcarskom Bernu. U protekloj sezoni bio je igrač od koga je zavisilo mnogo u igri Partizana, jedan od najzaslužnijih za osvajanje pehara u Super Kupu i Kupu Srbije:

– Odlazim u Bern nakon odlične sezone u crno-belom dresu. Drago mi je što sam upravo u Partizanu uspeo da se oporavim od teške povrede i da ponovo zaigram na nivou koji me je odveo i do reprezentacije. Pamtiću ovu godinu kao jednu od najboljih u svojoj karijeri, a naravno, pamtiću i svoje saigrače kao jedne od najboljih sa kojima sam igrao. Nadam se da ću u Bernu igrati jednako dobro kao u Partizanu – rekao je Mitrović nakon potpisivanja ugovora sa Švajcarcima.

– Mislim da je Uroš izabrao najbolje rešenje za sebe i porodicu odlaskom u Bern. Bez obzira na to što ostajemo bez kapitena, uzdanice i idola svih naših mladih igrača, nisam tužan. Naprotiv, srećan sam što smo bar jednu sezonu mogli u klubu da imamo takvog sportistu, ali, pre svega čoveka. Zadovoljan sam, takođe, jer znam da je Uroš dobio izuzetne uslove i finansijsku sigurnost, što mi, nažalost, u Srbiji nismo mogli da mu priuštimo – kaže direktor Rukometnog kluba Partizan, Aleksandar Blagojević.

Na gol liniji Bern Murija stoji srpski reprezentativac, Dragan Marjanac, a ove godine su tu bili i Nikola Portner, Goran Cvetković, odnosno, trener Aleks Miloševič.

 

One Comment

  1. Niki

    04/06/2013 at 15:26

    Srecno Nuni (-;

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *