Uroš Zorman četiri godine u Slovanu: Vraćam se kući! - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Uroš Zorman četiri godine u Slovanu: Vraćam se kući!

Uroš Zorman četiri godine u Slovanu: Vraćam se kući!

zika.bogdanovic
0 komentar

Uroš Zorman se vraća kući! Najveće ime slovenačkog rukometa i aktuelni selektor trenersku karijeru nastavlja u ljubljanskom Slovanu odakle se i otisnuo u ozbiljne rukometne vode kao klinac.

Ambiciozni projekat Slovana podrazumeva borbu za trofeje, ali i iskorak u Evropi, a za sve to stigao je i četvorogodišnji dogovor sa, sada već bivšim, trenerom Trima iz Trebnja:

„Srećan sam što se vraćam u Slovan, ovo je moj klub, ovo je moj dom“, kaže Zorman po potpisivanju ugovora i dodaje: „Ubedili su me smelim i ambicioznim planovima, ali i zato što smatram da Slovan ponovo mora da skroji slovenački rukometni vrh. Rukomet se oduvek igrao u Ljubljani i mora da se igra na najvišem nivou. Pored toga, veoma mi je važno da je Slovanova strategija usmerena i na mlade ljude, njihov razvoj i napredak. Verujem da ćemo svi zajedno kvalitetno raditi u Ljubljani, boriti se za slovenačkog prvaka i šampiona kupa i da ćemo dugoročno stvarati nove slovenačke reprezentativce iz naše omladinske selekcije.“, rekao je Zorman.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball