Balkan-Handball.com

UTISCI IZ STRUGE: Interesovanje veće od tribina

Ljudi koji godinama prate turnir u Strugi, slažu se u jednom. Odavno kvalitetnije finale nije viđeno na obali Ohridskog jezera,  a takođe, ni to da za jedan meč vlada toliko interesovanje. Tribine i prostor oko njih na terenu „ženska plaža“, bili su nedovoljni za sve ljude koji su želeli da vide okršaj Vardara i Metalurga. Razlog više da Struga u narednoj godini dobije novu-modernu južnu tribinu prema već uređenom projektu.

– Veoma sam zadovoljna sa činjenicom da je sve prošlo kako treba – govorila je posle finala predsednica OO turnira, Liliana Zaturovska.

– Nismo imali ni jedan incident, niko nije povređen, i to je za nas veoma važno. Žao mi je što nije bilo mesta na tribinama za sve ljude koji su želeli da gledaju ovakvo jedno finale. Mogu da im poručim da će južna tribina biti gotova do narednog turnira i da će građani Struge, ali i svi naši dragi gosti moći da gledaju rukomet u vrhunskom ambijentu – poručila je Zaturovska, koja je sa svojim timom i ove godine u Strugu dovela vrhunske ekipe iz pet evropskih zemalja.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *