Vardar postaje sila i u muškom rukometu - Samsonenko stao iza kluba - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Vardar postaje sila i u muškom rukometu – Samsonenko stao iza kluba

Vardar postaje sila i u muškom rukometu – Samsonenko stao iza kluba

zika.bogdanovic
5 komentari

Posle velikih ulaganja i stvaranja silnog ŽRK Vardar SCBT, koji će u narednoj sezoni imati tim kadar da se bori sa najboljima u Evropi, ruski magnat Sergej Samsonenko, sklopio je dogovor sa Mihajlom Mihajlovskim i ušao kao sponzor i sportski direktor i u muški tim Vardara. To praktično znači da će u narednom periodu „nebo biti granica“ finansijskim mogućnostima i rezultatskim dostignućima novog makedonskog šampiona, koji će naredne sezone imati zadatak da napadne domaću i SEHA titulu, odnosno, odigra što kvalitetnije u Ligi šampiona.

– Želim da od Vardara stvorim pravog evropskog giganta. Moj zadatak je da napravim budžet koji će muški tim učiniti još kvalitetnijim. Moram da izrazim zahvalnost Mihajlovskom za rukovođenje klubom i svim dosadašnjim uspesima, kao i Vujoviću za osvajanje titule. U narednom periodu ćemo se fokusirati na organizacijsko kompletiranje, kako bi postavili crvenio-crni brend na pravo mesto – rekao je Samsonenko, a prenosi ekipa.mk.

 

Možda vam se dopadne

5 komentari

Vardar fan 13/06/2013 - 11:50

CRVENO-CRNA DOMINACIJA !!

Odgovori
dimitrije 14/06/2013 - 00:31

NEIGRAJU FAR PLAY OVI IZ VARDARA,PA LINO CERVAR NIJE MOGAO DA IH POBEDI SA DUPLO VEĆIM BUDŽETOM O SAD ĆE ONI IMATI VEĆI !!! STVARNO JE SRAMOTA JER JE ON VEĆ IZGUBIO TITULU :D

Odgovori
blazo0870 14/06/2013 - 07:48

VARDAR E SAMO PERALNICA ZA PARI…

Odgovori
Dejan 14/06/2013 - 14:12

Blazo VARDAR e BREND a toa so perenjeto pari ne e nisto novo pa Mihajlo 20god. pere vo Vardar, Minco isto ispra eden ton pari vo metalurg, Gobac ispra milijardi vo Zagreb i federacija!!! Toa se slucuva vo sekoj sport i za zal takov e denesniot sport, no tie pari sekako ke bidat isprani i dobro e sto barem se perat preku klubovi i ke vidat i tie nesto korist!!!

Odgovori
slavko 14/06/2013 - 22:21

Hocu da budem trener Vardara, bolji sm od Kastratovica. Kum i ja i mnogo para, pa to je super. Zovite me i stizem.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.