Balkan-Handball.com

Veselin Vujović napustio PPD Zagreb iz privatnih razloga

Osam meseci trajao je drugi mandat Veselina Vujovića na klupi PPD Zagreba, a legendari igrač i trener je ubrzo nakon podnete ostavke, obrazložio svoju odluku, i vrlo kratko i jasno naveo da su privatne stvari glavni razlozi za takvu odluku. 

  • Nažalost zbog ličnih razloga i privatnog problema koji ne mogu rešiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb ali na dva mesta ne mogu biti u isto vreme. Kada rešim problem koji imam, ako RK PPD Zagreb to bude hteo, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vođstvu kluba na razumevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratiću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ako situacije budu dozvoljavale ja sam uvek spreman za povratak, zaključio je Vujović. 

Tokom proteklog perioda, a pod dirigentskom palicom Vuje, Zagreb se plasirao na F4 SEHA Gazprom lige, dok je grupnu fazu Lige šampiona završio na sedmom mestu svoje takmičarse grupe.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *