Veselin Vuković o trofeju Kupa: Veliki dan za Šabac - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Veselin Vuković o trofeju Kupa: Veliki dan za Šabac

Veselin Vuković o trofeju Kupa: Veliki dan za Šabac

zika.bogdanovic
0 komentar

Trener šabačke Metaloplastike, Veselin Vuković, bio je oduševljen atmosferom i činjenicom da je klub osvojio pehar posle tri decenije:

  • Šabac 30 godina čeka trofej. Možda je to razlog malo veće nervoze. Silno smo želeli, bili rešeni da ni po koju cenu ne dozvolimo da ovaj pehar ode iz Šapca. Onaj drugi je otišao u Novi Sad. Šabac zaslužuje ovo posle toliko godina. Čestitao bih Gradu i Sportskom savezu na organizaciji. Atmosfera i organizacija koju smo imali u Šapcu nadam se da može da podigne naš rukomet da bude opet ono što je bio. Ovo je veliki dan za Šabac. Nadam se da ćemo i naredne godine parirati Vojvodini. Ona je u ovom trenutku skuplja, bogatija i jača, ali zna i Šabac kako treba. Čestitam Vojvodini na vrhunskom ponašanju i igri. Sve je bilo u žaru borbe i izvinjavam se ako nešto nije bilo kako treba. Nadam se da će nam naši sportski prijatelji oprostiti.

Trener novosadske Vojvodine, Boško Rudić:

  • Želeo bih da čestitam Metaloplastici na osvajanju Kupa. Ovo je bila odlična partija. Zbog ovoga se igra rukomet, zbog ovakve atmosfere. Gledaoci su imali šta da vide. Napravili smo greške i pali pred kraj. Sa igraćem više smo ishitreno šutnuli par lopti i to se odrazilo na rezultat. Nemam zamerke. Kao klinac gledao sam neke istorijske mečeve koji su igrani u ovoj hali. Uvek je lepo igrati ovde. Tako je bilo i danas. Puna sala, korektno navijanje, dali smo svoj maksimum. imali smo problema sa nekim povredama posle duge sezone. Ovo je na kraju i najpošteniji ishod. Nama titula, njima Kup. Ovo su dve najbolje ekipe u Srbiji.

Desni bek novosadske Vojvodine, Miloš Orbović:

  • Čestitao bih ekipi Metaloplastike na osvojenom Kupu.  Odlična utakmica, borili smo se i jedni i drugi. Propustili smo šanse sa igračem više i to nas je koštalo. Nemam šta da zamerim igračima i čitavoj ekipi. Borili smo se tokom čitave sezone. Iscpljeni smo, uz malo sreće, možda bi prevagnulo i na našu stranu.

Srednji bek Metaloplastike, Radovan Ostojić:

  • Čestitao bih Vojvodini na fer i korektnoj borbi. Utakmica je bila napeta, ali to je sve sport. Malo smo više želeli. Navijači su bili nas osmi igrač.

Desno krilo Metaloplastike, Mladen Ivanović:

  • Fenomenalna atmosfera. Hvala Šapčanima na prelepoj atmosferi. Organizacija turnira je bila sjajna. Oduševljen sam da sam uzeo trofej u svom gradu na zalasku karijere. Čestitam Vojvodini na tituli. Mnogo šta bih rekao ali ne znam odakle da počnem.

FOTO: RSS

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball