Vesprem ne zna za poraz u domaćem šampionatu - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Vesprem ne zna za poraz u domaćem šampionatu

Vesprem ne zna za poraz u domaćem šampionatu

Uroš Samardžić
0 komentar

Rukometaši Vesprema nastavili su niz pobeda u domaćem takmičenju, pošto su u 20. kolu kao gosti bili bolji od Tatabanje 33:26 (18:13). Izabranike Davida Davisa do 19. pobede (Vesprem ima utakmicu manje od broja odigranih kola) u sezoni vodio je Manuel Štrlek, koji je postigao osam golova. 

Tatabanja: Ancsin 2, Balogh 1, Davidović 1, Győri 5, Holpert 3 (1), Komogorov 3, Paizs 3 (3), Pásztor 4, Sipos 1, Szász 1, Vranjes 2.

Vesprem: Blagotinsek 2, Bodor, Borozan 1, Gajic 5 (3), Khaled 1, Lékai 1, Mackovsek 4, Nenadic 3, Nilsson 5, Paczkowski 1, Schmidt 2, Strlek 8

Pobeda vicešampiona Evrope se niti u jednom trenutku nije stavljala pod znak pitanja, a tim koji sa klupe predvodi španski stručnjak Davis je već nakon 30 minuta imao prednost od pet golova. U drugom poluvremenu je trenutno peti tim prvenstva zaigrao bolje, pre svega čvršće u odbrani, ali ni to nije pomoglo Tatabanji koja je na kraju imala zaostatak od sedam golova. Pored pomenutog štrleka, u redovima Vesprema istakli su se Gajić i Nilson sa po pet golova, dok je na drugoj strani, najučinkovitiji bio Đeri koji je takođe pet puta bio precizan.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.