Balkan-Handball.com

Vesprem ne zna za poraz u domaćem šampionatu

Rukometaši Vesprema nastavili su niz pobeda u domaćem takmičenju, pošto su u 20. kolu kao gosti bili bolji od Tatabanje 33:26 (18:13). Izabranike Davida Davisa do 19. pobede (Vesprem ima utakmicu manje od broja odigranih kola) u sezoni vodio je Manuel Štrlek, koji je postigao osam golova. 

Tatabanja: Ancsin 2, Balogh 1, Davidović 1, Győri 5, Holpert 3 (1), Komogorov 3, Paizs 3 (3), Pásztor 4, Sipos 1, Szász 1, Vranjes 2.

Vesprem: Blagotinsek 2, Bodor, Borozan 1, Gajic 5 (3), Khaled 1, Lékai 1, Mackovsek 4, Nenadic 3, Nilsson 5, Paczkowski 1, Schmidt 2, Strlek 8

Pobeda vicešampiona Evrope se niti u jednom trenutku nije stavljala pod znak pitanja, a tim koji sa klupe predvodi španski stručnjak Davis je već nakon 30 minuta imao prednost od pet golova. U drugom poluvremenu je trenutno peti tim prvenstva zaigrao bolje, pre svega čvršće u odbrani, ali ni to nije pomoglo Tatabanji koja je na kraju imala zaostatak od sedam golova. Pored pomenutog štrleka, u redovima Vesprema istakli su se Gajić i Nilson sa po pet golova, dok je na drugoj strani, najučinkovitiji bio Đeri koji je takođe pet puta bio precizan.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *