Balkan-Handball.com

(VIDEO) Simine čarolije: Ljudi, šta je ovo?

Nebojša Simić junak je velike pobede reprezentacije Crne Gore nad svetskim šampionom Danskom.

Čuvar mreže nemačkog Melsungena zaustavio je 18 šuteva igrača svetske klase poput Lasea Svan Hansena ili Mikela Hansena i podigao podgoričku „Moraču“ na noge.

Pogledajte…

  • Ljudi, šta je ovo? Ne mogu da vjerujem, ovo je najljepši trenutak u mojoj igračkoj karijeri… Mi smo ‘poginuli’ danas, igrali drčno, bezobrazno, padali, dizali se, publika nas je nosila… Ovaj dres je pet kila težak od znoja, ali nisam se umorio nijedom, zbog ove publike. Ipak, kada sam čuo kraj, kada sam vidio da smo dobili, nisam mogao da dišem, nisam mogao da vjerujem…“, rekao je Simić, koji nije želeo da komentariše svoje odbrane.

    „To me apsoultno ne interesuje, šta sad treba da slavim, svoje odbrane? A šta je radio Lipa, šta je radio Kankaraš, šta su radili svi momci… Ja sam samo dio jedne sjajne ekipe, koja je igrala pred sjajnom publikom, za sjajnu državu“, kazao je Simić nakon meča.
    „Sve liči na bajku. krene loše, a srećno se završi. Ostavio sam sve iza sebe, svi smo griješili, uključujući i mene, na početnim utakmicama, u Ukrajini je bilo i nekih razmirica. Sve to treba preproditi, okrenuti glavu i krenuti od nule.Ovo je najljepši trenutak, pamtiću ga dok sam živ. Uzeću cd sa meča, uokviriti na zid, da pokazujem djeci šta smo napravli – zaključio je junak trijumfa u timu Zorana Roganovića.

FOTO: vijesti.me

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *