Balkan-Handball.com

„VIDIMO SE U JUNU 2021“: Odložen je „Letnji Kup Novog Beograda 2020“

Gotovo svi letnji rukometni turniri odloženi su zbog pandemije korona virusa. Najveći turnir u srpskoj prestonici, Beogradu, „Letnji Kup Novog Beograda“ neće imati svoje izdanje ove godine. Saopštenjem su se oglasili organizatori turnira.

Poštovani rukometni prijatelji,

Uzimajući u obzir trenutnu situaciju sa virusom COVID 19 u celom Svetu koji u većini zemalja polako prolazi, ali u nekim zemljama pravi sve veće probleme, organizacioni tim 5-og rukometnog turnira „Letnji Kup Novog Beograda“ 2020. godine doneo je odluku da ODLOŽI turnir koji je po programu trebao da se održi od 26-29.Juna 2020. u Beogradu. Organizacioni tim turnira je svestan da ni pred kraj Juna situacija neće biti potpuno bezbedna i zato je naša odluka da se turnir, kao i većina sportskih događaja ovog leta odloži.

Činjenica da smo do 10.marta imali 58 prijavljenih ekipa (46 iz inostranstva) nas ohrabruje da već sada počnemo pripreme za 2021. godinu. Veliko intersovanje klubova je samo dokaz da „Letnji Kup Novog Beograda“ raste iz godinu u godinu. Sve njih očekujemo sledeće godine!

PETO IZDANJE „LETNJEG KUPA NOVOG BEOGRADA” ĆE BITI ODRŽANO U NAŠEM STANDARDNOM TERMINU 26-29.JUN 2021.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *