Balkan-Handball.com

Vori predstavljen u Zagrebu: „Srećan sam jer dolazim u moj klub“

Nakon odlaska Veselina Vujovića sa mesta prvog trenera PPD Zagreba, najbolji hrvatski rukometni klub odlučio je da poverenje da bivšem igraču, Igoru Voriju, koji je na konferenciji za medije na predstavljanju u novom klubu pre svega apostrofirao da mu je velika čast i da je izuzetno srećan što je ponovo u klubu koji mu je toliko toga pružio. 

  • Izuzetno sam srećan, i velika mi je čast što sam ovde. U mom klubu, u klubu koji mi je dao mnogo toga u karijeri. Siguran sam da ću sve ono što sam naučio u inostranstvu, zajedno sa mojim saradnicima uspeti da prenesem na mlađe igrače koji su tu. Nadam se da ćemo svi zajedno uživati u predstojećem radu, istakao je Igor Vori. 

Vori je rekao i da je bio spreman na trenerski poziv, ali da uprkos svemu neće biti lako i da je ispred njega jedan novi izazov. 

  • Kada je došao poziv od Zagreba, bio sam spreman, predočio sam im neke moje vizije, moja zapažanja i očegledno im se to svidelo, čim sam danas ovde. Nadam se da ćemo uz dobru saradnju kako sa upravom tako i sa igračima napraviti što bolji posao i za rukometni klub Zagreb i za sam razvoj hrvatskog rukometa. Željan sam novih izaova. Neće nam biti lako, ali borićemo se i damćemo sve od sebe da Zagreb bude ono što ja želim – da mladim igračima bude garantovan napredak i da oni danas-sutra budi okosnica naše ekipe, zaključio je bivši hrvatski reprezentativac, a sada novi šef struke Zagreba.  

Nakon završetka igračke karijere, proslavljeni pivotmena je radio kao sportski direktor hrvatskog rukometnog saveza.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *