Balkan-Handball.com

Vujović: Ašanin i odbrana blistali – Goluža: Izvinjavam se svima za drugo poluvreme

PPD Zagreb lako i ubedljivo rešio je Tatran u četvrtfinalu SEHA Gazprom lige. Trener hrvatskih šampiona, Veselin Vujović, bio je zadovoljan:

  • Bilo je zaista teško usredotočiti se i danas igrati ovdje pred praznim tribinama. Naša obrana i vratar Ašanin zaista su blistali u drugom poluvremenu i osjećam se da je to bilo presudno, kao i činjenica da je naša klupa trenutno malo duža – rekao je Vujović, na čije reči se nadovezao Valentino Ravnić:
  • Želim čestitati svojim momcima na plasmanu na završni turnir. Nismo u prvom poluvremenu bili usredotočeni kao što smo trebali biti, no kada smo se u drugom poluvremenu popravili u tom aspektu igre, gol-razlika se samo povećavala.

Slavko Goluža, trener Tatran Prešova, nije imao razloga za zadovoljstvo posle poraza od 12 golova….

  • Čestitamo Zagrebu na završnom turniru. Želio bih iskoristiti priliku da se ispričam svima zbog načina na koji smo danas igrali u drugom poluvremenu. Unatoč svemu, to je bilo potpuno neprihvatljivo. Ne dobiva se svaki dan prilika igrati protiv momčadi kao što je PPD Zagreb, a naši mlađi igrači trebali su tu priliku bolje iskoristiti.  Još jednom, želim Zagrebu sve najbolje na završnom turniru, što se mene tiče neka ga osvoje.

Nino Grzentić, igrač Tatran Prešova:

Prvo, čestitke Zagrebu. Možemo biti zadovoljni s utakmicom, bez obzira što nije bilo sjajno. Imam osjećaj da, da smo uspjeli zabiti par zicera, da bi sve to drugačije izgledalo. Mislim da smo odigrali korektno, ali i da smo u drugom poluvremenu mogli imati još bolju situaciju. Drugo poluvrijeme je bilo doista loše i to je sve naša greška. Nemam što drugo za reći, očekivali smo više. Sretno Zagrebu na Final 4-u.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *