Balkan-Handball.com

Vujović pred Vesprem: Mi pobeđujemo dok se ne dokaže suprotno

Dan pre drugog polufinalnog duela SEHA GSS F4 u Vespremu,  između domaćina  i PPD Zagreba, pred novinare su izašli predstavnici oba tima. S obzirom na snagu mađarskog prvaka i formu Zagrepčana, jednoglasna ocena je da će meč biti jako znaimljiv. Takođe, igrači i trener oba rivala smatraju da će odlučiti defanziva.

Veselin Vujović, trener PPD Zagreba

– Moj prvi cilj kad sam dosao u Zagreb bio je da vidim koji je limit ovog mladog tima. Išli smo korak po korak, došli do polufinala SEHA i četvrtfinala Lige šampiona. Naša snaga je u tome što verujemo da možemo dobiti svakoga. Sve dok nam Vesprem i Barselona ne pokažu na terenu drugacije, mi smo ubeđeni da možemo pobediti. Nemamo opterećenja da moramo dobiti jer znamo da je naš tim vrlo mlad i perspektivan. Do skoro smo bili jedina ekipa koja nije imala stranca u LŠ. Znamo da su protiv nas mnogi bili favoriti, ali smo uspevali da ih dobijemo. Ne mogu reći šta će se dešavati do kraja sezone, ali ako ova ekipa ostane na okupu i ako dovedu dobrog trenera(smeh) , niko neće želiti da vidi PPD Zagreb pored svog imena na žrebu. Velika je škola za nas da igramo protiv jednog Vesprema pred sjajnom publikom. Za nas je svaki meč velika škola.
Luka Stepančić, igrač PPD Zagreba
– Sutra ce bti velika čast, zadovoljstvo i iskustvo igrati u ovoj hali. Znamo se dobro sa Vespremom. Odbrana je jači deo oba tima. Imamo svoje šanse, hajde da vidimo sta ce se desiti sutra.
Antonio Karlos Ortega, trener Vesprema

– Očekujem jako tezak meč. Zagreb igra dinamično, borbeno. Ja želim da pokažemo svojoj publici želju da pobedimo. Kao što je Luka rekao, odbrana je jači deo oba tima.
Peter Guljas, igrač Vesprema

– Slažem se svojim prethodnicima. Odbrane će odlučiti. Trebalo bi da kontrolišemo ritam utakmice, ako to uspemo, bićemo jako blizu cilja.

One Comment

  1. Pingback: Vujović ponosan na Zagreb: Nemam šta da zamerim momcima | Balkan Handball

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *