Balkan-Handball.com

WRHL: Zaječar „duplirao“ Bisere

Srpske šampionke iz Zaječara nisu imale problema sa pljevaljskim Biserima 38:19 i ove godine daleko najslabijom ekipom u regionalnoj WRHL.

Zaječarke su već na samom startu meča pokazale da će u meč ući ozbiljno. Trener Živojin Maksić je pružio šansu svim igračicama koje je imao na raspologanju, osim Nurije Benzal koja je povredila članak noge pa je ovu utakmicu pauzirala, a Džesika Alonso i dalje ima gips zbog povrede ruke koju je zaradila u Rumuniji.

Pitanje pobednika bilo je rešeno posle prvog poluvremena koje su Zaječarke ubedljivo dobile. Drugo poluvreme trener RK Zaječar Maksić je iskoristio kako bi probao odbranu 6-0 i 5-1.

Najefikasnija na večerešnjoj utakmici bila je Aneta Peraica sa postignutih 10 golova a pratila je je Sanja Rajović sa postignutih 7 golova.

Sledeću utakmicu Zaječarke igraju već u subotu 20.10.2012 godine u 19 sati protiv BMS Milenijuma.

UČINAK EKIPA:

hala: SRC Kraljevica, gledalaca: 1200

sudije: Karbeska Silvana, Ilieva Marija, delegat: Načevski Dragan

RK Zaječar:
Stanojević, Matić 1, Peraica 10, Vučković 1, Nišavić 5, Pislaru, Rajović 7, Fernandez 1, Zebić 4, Georgijev 1, Dragoljubović, Sopronji 2, Gorilska 3, Mange 3.

isključenja: 2 minuta, sedmerci: 6/7 trener: Živojin Maksić

Biseri Pljevlja:
Kostić, Stojanović, Perazić 4, Klikovac 1, Rakočević 3, Despotović 4, Pejović 1, Vukčević, Mugoša M., Djurković, Kaludjerović 2, Ivanović, Goranović,Rečević, Mugoša 3.

isključenja: 2 minuta, sedmerci: 2/4, trener: Sandra Kolaković

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *