"BEOSTAR" - Kamp za male Izraelce na Zlatiboru - Balkan-Handball.com
Naslovna BalkanYouth handball "BEOSTAR" – Kamp za male Izraelce na Zlatiboru

"BEOSTAR" – Kamp za male Izraelce na Zlatiboru

0 komentar

 Šira rukometna javnost, nije ni znala da već treću godinu zaredom na srpsku planinsku lepoticu – Zlatibor, dolazi grupa izraelskih dečaka i devojčica, u nameri da svoje rukometne veštine poboljša radom sa našim trenerima. U okviru kampa "BEOSTAR", preko 60 malih Izraelaca, u dve starosne kategorije (94-95, odnosno, 96-97) radiće pod stručnom palicom, našeg poznatog trenera, Dragana Đukića, kao koordinatora trenažnih aktivnosti. Sa golmanima će raditi Vladan Krasavac, a tu su još i Goran Veselinović i Damir Stojanović.

Uslovi za rad na Zlatiboru su vrhunski. Deca će raditi samo u dvorani dva puta dnevno, a kamp traje od 28. jula do petog avgusta.

– Saradnja sa Izraelcima je počela sasvim slučajno. Otkazan je avionski let sa košarkašima, a mi smo, da bi popunili kapacitete već zakupljenog smeštaja na Zlatiboru, iskoristili to i doveli grupu mladih rukometaša. Već druge godine, to je bilo masovnije, jer su angažovani vrhunski treneri. Ove godine već očekujemo preko 60 dece iz Izraela, kao i zemalja bivše Jugoslavije. Radiće se u vrhunskim uslovima, u sportskom centru "Wai Tai". Hala je u sklopu smeštaja – rekao je za naš sajt, Vlada Jovanović, koordinator projekta.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball