Balkan-Handball.com

EHF se zahvalio RSS na organizaciji EP!

 Evropska rukometna federacija uputila je Rukometnom savezu Srbije dopis u kome se zahvaljuju na organizaciji Evropskog prvenstva za kadetkinje. Dopis prenosimo u celosti:

Poštovani gospodine predsedniče,
Poštovani gospodine generalni sekretaru,

Koristimo ovu priliku da se u ime Izvršnog komiteta Evropske rukometne federacije, zahvalimo Rukometnom savezu Srbije na organizaciji Evropskog prvenstva za kadetkinje 2009. godine.
[više…]

Rukometni savez Srbije je već imao priliku da organizuje i ugosti vrhunske rukometne manifestacije, počev od Evropskog prvenstva 2008. godine za muškarce  M18, sastanka Izvršnog komiteta 2007. godine u Beogradu pa do nedavno održane posete u vezi sa saradnjom; vaš savez je zajedno sa EHF radio i sarađivao na različitim nivoima, ispunjavajući sva očekivanja i podižući standarde u organizaciji takmičenja u kategoriji mladih.

Organizacija Evropskog prvenstva za kadetkinje bila je izuzetna imajući u vidu da je vremenski period koji vam je ostavljen da organizujete ovo takmičenje pod posebnim okolnostima bio ograničen na samo deset nedelja. Ovim putem želimo da vam se zahvalimo, ne samo na gostoprimstvu koje je ukazano svim gostima, već i na tome što ste prihvatili priliku, hrabro se suočili sa izazovom i uspešno organizovali ovaj događaj. EURO 2012 u Srbiji je sada u središtu pažnje i EHF se unapred raduje zajedničkoj saradnji u ovoj oblasti.

Još jednom, zahvaljujemo se na ekspeditivnoj saradnji.

Srdačni pozdravi.

EVROPSKA RUKOMETNA FEDERACIJA

Tor Lian                               Mihael Viderer
Predsednik                           Generalni sekretar

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *