Sedmi "Stanko Sivrić Bet Live Cup – Međugorje 2012" – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Sedmi "Stanko Sivrić Bet Live Cup – Međugorje 2012"

 U mestu mira, Međugorju, koje godišnje poseti preko dva miliona ljudi iz čitavog sveta, već sedmu godinu zaredom se odražva najveći rukometni turnir ove vrste i regionu. Stanko Sivrić „Bet Live Cup – Međugorje 2012“ iz godine u godinu okuplja sve više ekipa i poklonika našeg sporta, a pozitivna iskustva učesnika su brojna.

Turnir će se ove godine održati od 21. do 25. avgusta na nekoliko sportskih terena u Međugorju i Čitluku. Igraće se na parketu, betonu, travi, što ovom turniru daje posebnu dimenziju.

Ekipe (ženske i muške) se mogu prijaviti u 5 uzrasnih kategorija (1993. i stariji, 1994/95, 1996/97, 1998/99 i 2000/01), a prijavu mogu ispuniti na sledećem link-u: (http://www.hrk-medjugorje.com/medjugorje2010/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=7&Itemid=54&lang=hr )

 Organizatori ove godine očekuju rekordan broj ekipa – preko 100 iz nekoliko zemalja regiona – Evrope. U jednom od delova Ex-Yu, koje je iznedrilo veliki broj vrhunskih sportista, gosti Međugorja, mladi rukometaši i rukometašice imaće priliku da odmere snage sa velikim brojem kvalitetnih škola rukometa i rukometnih klubova, po kome je ovaj deo Hercegovine postao poznat u čitavom rukometnom svetu (Međugorje, Metković, Ljubuški).

 Da je ovaj turnir VIŠE OD RUKOMETA, i ekipa Balkan-Handball.com je imala priliku da se uveri prošle godine. Centar verskog turizma, uz fantastičan sportski kompleks sa terenima i bazenima zbog koga mnoge poznate ekipe dolaze u Međugorje na pripreme, pruža učesnicima turnira šansu da pored rukometa, svom iskustvu daju još jednu crtu.

Spreman je i zabavni program, a gostoljubivost lokalaca i organizatora je daleko poznata, koja će učiniti da se svi rukometni gosti Međugorja, osećaju kao kod kuće.

  PRIJATELJI ČAVAR, ZOVKO, PETKOVIĆ, ŠEGO…

 Da turnir u Međugorju izaziva simpatije rukometnog sveta, najbolje govore imena svetski poznatih rukometnih lica, koji se iz godine u godinu pojavljuju u Hercegovini. Proslavljeni treneri Zdravko Zovko i Velimir Petković, pa legendarno krilo hrvatske reprezentacije i španske Barselone, Patrik Čavar, uz momka koji je svoju karijeru započeo na terenima, na kojima će se igrati turnir, golmana C.O Zagreba, Marina Šegu, česti su gosti turnira i očekujte ih i upoznajte već narednog leta…

Sve ostale informacije možete pronaći na kvalitetnoj internet stranici Turnira www.hrk-medjugorje.com .

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *