Balkan-Handball.com

Spektakl u Makarskoj počinje u nedelju

 Rukometni spektakl, prvi međunarodni kamp rukometnih golmana u Makarskoj, počinje u nedelju 19. juna. Preko 80 golmana, željnih usavršavanja iz svih krajeva planete, odnosno, 50 trenera, golmanskih legendi i prijatelja Kampa, provešće šest-sedam nezaboravnih dana na obali Jadrana. Dobar glas daleko se čuje, a projekat u Makarskoj zainteresovao je čuvare mreže iz svih zemalja Ex-Yu, kao i Italije, Kipra, Švajcarske, Švedske, Danske, Katara, Južne Koreje, Kuvajta i Nemačke.

Kako su organizatori i obećali, najveća golmanska imena dolaze u Hrvatsku. Francuz, Tijeri Omejer, biće najzvučnije ime, održaće i konferenciju za medije, a pored njega će u Makarskoj boraviti i junak EHF Lige šampiona, Danijel Šarić, pa Dejan Perić, Mirko Alilović, Dragan Jerković, Valter Matošević, Abaz Arslanagić, Mirko Bašić, uz podršku Vujovića, Blažička, Bojića, Stojanovića.

U vreme Kampa, u utorak, svi ljubitelji sporta u jeku turističke sezone, imaće priliku da prisustvuju humanitarnom meču "Za kuću sunca – Zajedno", namenjenu izgradnji doma za decu sa posebnim potrebama. Igraće Split Stars protiv "Prijatelja kampa". Za Splićane su najavljeni Pera Metličić, Vuković, Markota, Anušić, Matulić, moguć je nastup i Čavara, Maglajlije, a ni "Prijatelji" neće biti mnogo slabiji sa Ivandijom, Saračevićem, Jagićem, Ninčevićem, Špremom, Dominikovićem, Jelčićem, Načinovićem i ostalima.

Sva je prilika da će svi koji se budu našli u Makarskoj, uživati, a ekipa Balkan-Handball.com će biti na licu mesta, da proprati sve to.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *