Balkan-Handball.com

ZAMEŠETELJSTVO: RZS odbio tvrdnje Danaca, Parondo se uključio u raspravu

Eliminacija reprezentacije Slovenije prošla je u senci saopštenja u kome Rokometna zveza Slovenije stavlja pod sumnju dan odlučujuće utakmice sa Egiptom kada se čak 12 igrača otrovalo hranom iz hotela.

U odbranu domaćina, ničim izazvan, stavio se direktor danske reprezentacije Morten Henriksen koji je naglasio da je „video fotografije naručenih pica izvan hotela“ koje su navodno Slovenci naručili, što je RZS u još jednom saopštenju odbio saopštivši da je naručena hrana iz hotelskog restorana, te da niko nema pravo da ulazi i izlazi iz Marriot hotela s obzirom da je u pitanju „balon Svetskog prvenstva 2021“.

Sada se u polemiku uključio i selektor Egipta, Roberto Parondo, kome očito nije bilo pravo što je uspeh njegovog tima doveden u sumnju. Hotel je sproveo istragu, spominje se da su Slovenci naručili i preko 20 piva.

  • Sve je to besmislica. Ne vidim problem u naručivanju pice i piva u neko slobodno vreme, ali ako želite nešto da prijavite, onda morate biti sigurni da je sve čisto kod vas. Razumem da su Slovenci ostali bez važnih igrača za meč, ali kontekst je složen. Sve je čudno – rekao je Parondo za dansku TV2. 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *