Balkan-Handball.com

Završen kadetski turnir u Skoplju: Srbija perfekta 4/4

Kadetska reprezentacija Srbije (2002.god.i mlađi), na svom prvom okupljanju pod vođstvom novog trenera Đorđa Teodorovića, ubedljivo je zauzela prvo mesto na Međunarodnom turniru u Skoplju.

„Orlići“ su na četiri utakmice zabeležili sve četri pobede, i ubedljivim rezultatom savladali reprezentacije BiH, Bugarske, Makedonije 1 i Makedonije 2. Stefan Dodić i drugovi su bili dominantni u svim segmentima rukometne igre, što je rezultiralo time da su pobrali sve simpatije objektivne publike u Skoplju, koja veoma dobro poznaje rukomet, i time potvrdili još jednom da su generacija koja zaslužuje respekt, i od koje se, sa pravom očekuju vrhunski rezultati.

Sa druge strane, domaćin je uzeo učešće sa prvim (A) i drugim (B) timom, a uspeh je pratično bio polovičan. Nizi jedan od dva tima nije uspeo da parira Srbiji, koja je, kao što smo već rekli bila dominantna. Makedonija B je dobru partiju pružila protiv Bugarske, koju je savladala sa sedam golova razlike, dok je prvi tim selekcije sa juga Balkana takođe bio bolji od Bugraske 31:22. Makedonija B je, treba dodati bila bolja u poslednjem kolu od selekcije Bosne i Hercegovine 29:28.

Pomenuta Bosna je na turniru, pored poraza od Makedonije B i Srbije, zabeležila pobedu nad Bugarskom i Makedonijom A, tako da je balkanska selekcija na polovičnom učinku – 2/2

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *