Zlatko Saračević posle senzacije: Ne smemo se uspavati na lovorikama - Balkan-Handball.com
Naslovna Balkan Zlatko Saračević posle senzacije: Ne smemo se uspavati na lovorikama

Zlatko Saračević posle senzacije: Ne smemo se uspavati na lovorikama

zika.bogdanovic
0 komentar

Zagreb je napravio prvorazrednu senzaciju pred 10.000 navijača u „Areni“ savladavši Kil. Još jednu veliku pobedu u svojstvu VD-a slavi Zlatko Saračević. Čovek koji je bio senka Borisa Dvoršeka, u pauzi do postavljenja Veselin Vujovića, kao i zbog njegove suspenzije u evropskim takmičenjima, posle iznenađenja u Brestu u SEHA ligi, vodio je Zagrepčane do novog trijumfa:

– Dečki su vjerovali da mogu iznenaditi a to je prvi preduvjet za pobjedu. Imali smo problema s napadom u prvom poluvremenu, ali kroz razgovor na time-outu i poluvremenu uspjeli smo spustiti ručnu i osloboditi se prevelikog respekta prema Kielu. Dobro smo pretpostavili da njima manje leži naša 5-1 obrana, ali smo u prvih 30 minuta podbacili u napadu. U nastavku smo zaigrali prema dogovoru i na koncu zasluženo slavili. Kao što je rekao trener Veselin Vujović sada moramo dalje graditi na ovome i ne smijemo si dopustiti da do Nove godine spavamo na lovorikama ove pobjede. Poraziti najbolju ekipu svijeta nije mala stvar, ali mi smo i dalje mlada momčad koja se iz utakmice u utakmicu mora nastaviti dokazivati – poručio je na konferenciji za medije pomoćni trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb Zlatko Saračević.

Domagoj Duvnjak našao je razloge poraza…

– Iskrene čestitke ekipi PPD Zagreba na apsolutno zasluženoj pobjedi. Mi smo, a u prvom redu ja,imali previše tehničkih grešaka, ali to uopće ne umanjuje igru i pobjedu zagrebaša. Fanatično su se borili od prve do posljednje minute, a jednom kada je publika to prepoznala i postala bučna nama je bilo izuzetno teško vratiti se u utakmicu. Želim Zagrebu sve najbolje u nastavku natjecanja.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.