Zoran Roganović vodi Crnu Goru – Mrvaljević direktor reprezentacije – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Zoran Roganović vodi Crnu Goru – Mrvaljević direktor reprezentacije

Mandat Dragana Đukića istekao je u crnogorskoj reprezentaciji, a njegov naslednik biće Zoran Roganović, koji će reprezentaciju voditi uz pomoć još jednog dugogodišnjeg crnogorskog reprezentativca, Draška Mrvaljevića.

Roganović, koji je napravio status rukometne legende u Švedskoj unazad petnaestak godina, radi kao trener mlađih kategorija u Lundu, klubu za koji je igrao 12 sezona.

„Na sednici Upravnog odbora razmatran je izveštaj i program rada gospodina Dragana Đukića i program rada gospodina Zorana Roganovića. Izveštaj i program rada gospodina Đukića nisu dobili podršku članova Upravnog odbora, a o programu rada gospodina Zorana Roganovića članovi Upravnog odbora su se pozitivno izjasnili, nakon čega je jednoglasno doneta odluka da se za selektora muške reprezentacije Crne Gore izabere Zoran Roganović, bivši reprezentativac Crne Gore i sada trener švedske ekipe Lund”, navodi se u saopštenju RSCG i dodaje:

„Gospodin Roganović u potpunosti ispunjava uslove za obavljanje selektorskih poslova. Na predlog gospodina Roganovića, za direktora muških reprezentacija Crne Gore izabran je Draško Mrvaljević, takođe bivši reprezentativac Crne Gore, koji će ujedno biti i prvi saradnik budućeg selektora u stručnom radu”.

Crna Gora je u grupi sa Danskom, Ukrajinom i Farskim Ostrvima, a plasman na Evropsko prvenstvo 2020 izboriće dve selekcije iz osam grupa, kao i četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *