Balkan-Handball.com

Simić: Morao sam bolje…

Ni sjajni golman Nebojša Simić nije pomogao Crnoj Gori da ostvari prvu pobedu na Evropskim prvenstvima i plasira se u drugu fazu takmičenja. Čuvar mreže Melsungena je pronašao način da se oporavi i stane na gol „Lavova“ u drugoj i trećoj utakmici, ali, kako sam priznaje, nije bio na svom nivou. Momci Dragana Đukića su odigrali tri dosta dobra poluvremena u Zagrebu – dva protiv Makedonije i jedno protiv Slovenije, ali to nije bilo dovoljno ni za bod.

-Iskreno, razočaran sam svojim nastupom, slabo je to bilo, očekivao sam da ću više doprineti. Imao sam jako malo intervencija, mada mi ni naša odbrana nije dala neke šanse. Ipak, mogao sam i morao bolje. Protiv Makedonije smo se držali dosta dobro, imali smo veliku šansu. Što se Slovenije tiče, delovalo je blizu, ali oni su dosta spremniji i mogu puno više da trče, tako da su veoma opasni u poslednjih 15 minuta, nije lako izdržati. Zasluženo su dobili, imali su taj period kada su se „zapalili“ – rekao je Nebojša Simić nakon poraza od Slovenije, i dodao:

-Meni nije noga pravila neke probleme, više me je mučilo to što sam propustio par treninga, malo sam se namučio sa tom terapijom koja nije baš bezbolna, ali nema šta, ako sam došao, došao sam da igram sto posto, i alibija nema. Moralo se bolje, i to je to. Generalno, naš cilj je bila ta utakmica sa Makedonijom, tu smo dali sve. Igrali smo dobro, ali nismo iskoristili šansu. Jednostavno, preostale dve selekcije su nosioci medalja i nije bilo realno da očekujemo bodove protiv njih – zaključio je Baranin koji u petak puni 25 godina.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *