Balkan-Handball.com

Kup Karpata: Poraz od Rumunije, za treće mesto sa Ruskinjama

Ženska reprezentacija Srbije poražena je od domaćina Rumunije 26:29 (15:13) u polufinalu „Kupa Karpata“ u Bukureštu. Najbolje srpske rukometašice odigrale su odlično poluvreme protiv renomiranog protivnika, koji je u drugom poluvremenu stekao prednost i došao do finalnog meča sa svojom B selekcijom, koja je u prvom polufinalu bila bolja od selekcije Rusije 25:24.

Reprezentacija Srbije odmeriće snage sa olimpijskim šampionkama iz Rija, Ruskinjama, u subotu u 14 časova po našem vremenu (15 po lokalnom).

Dobre vesti iz srpskog tabora vezane su za Draganu Cvijić, koja nije otputovala sa ekipom za Rumuniju, kako bi uradila detaljne preglede povređenog kolena. Povreda kolena nije teže prirode, a Dragana ostaje u konkurenciji za sastav na EP 2018.

Rumunija – Srbija 29:26 (13:15)
Hala Polivalenta
Gledalaca – 2.200
Rumunija: Udristiu 1, Gajger, Bučeči 4, Neagu 5, Perianu 2, Laslo 2, Elisei 2, Dedu, Dumanska, Pintea 5, Florika 2, Ratu, Bakanu 1, Ćiper 3, Dragut 2
Srbija: Radosavljević 1, Krpež Šlezak 6, Lekić 5, Števin, Lavko 5, Kovačević, Nikolić, T. Radojević 3, Pop Lazić 2, D. Radojević 1, Vukajlović, Tomašević, Stoiljković 3, Pantić, Čolić, Dmitrović.

One Comment

  1. Pingback: EM-genrep: Danmark inte ens nära Norge - Handbollskanalen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *