1/4 finale evrokupova: Slovenci brane čast regiona - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa 1/4 finale evrokupova: Slovenci brane čast regiona

1/4 finale evrokupova: Slovenci brane čast regiona

0 komentar

 Sve u svemu, ne može se reći da su prethodna dva vikenda bila pokazatelj velikog napretka regiona u evropskim okvirima, iako svetlih primera, pre svega u EHF Ligi šampiona, gde su briljirali Zagreb, Koper i Metalurg, kao i ostalim kupovima ima (Nexe). 

Prostor Ex-Yu u tri evropska kupa u četvrtfinalu je ostao sa tri predstavnika, i to sva tri iz Slovenije. Celje PL će igrati u KPK, a mogući protivnici su Benfika, Brest Meškov, Gumersbah, Motor, Aragon, Bern Muri i Flensburg. Jasno je da uz dobar žreb, Celjani mogu, barem do polufinala, jer nepobedivih, osim možda Flensburga i nema.

U Kupu EHF, Gorenje će u utorak za protivnika dobiti jednu od sledećih ekipa: Sent Rafael, Dankerk, Rajn Nekar Leven, Dinamo Minsk, Gepingen, Magdeburg i Tatran. Opet, postoje ekipe, koje "Ose" mogu da eliminišu.

Što se tiče Čelendž Kupa, ni tamo niko nije mogao osim slovenačkog Maribora. Mariborčani su jedni od najvećih favorita za samu završnicu. Eventualni protivnici su švajcarski Kriens i Vaker Tun, portugalski Sporting, grčki Argus, rumunska Suceava, izraelski Makabi i italijanski Bozen.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball