BORBA ZA EHF KUP: Nexe u Nantu, Borac na Holanđane, Gorenje u Dansku - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa BORBA ZA EHF KUP: Nexe u Nantu, Borac na Holanđane, Gorenje u Dansku

BORBA ZA EHF KUP: Nexe u Nantu, Borac na Holanđane, Gorenje u Dansku

zika.bogdanovic
0 komentar

Maribor na rumunski Dinamo iz Bukurešta, Borac na holandski LIONS, Gorenje na danski Holstebro, odnosno, Nexe na francuski Nant. To je rezultat žreba za treće kolo EHF Kupa:

„Mogli smo dobiti i jačeg i slabijeg protivnika. Nantes spada u skupinu onih koji su bliži najjačima. Nisu top jakih i atraktivnih, ali je to klub velikog rejtinga koji dolazi iz Francuske o kojoj u rukometu sve znamo. Nantes je prošle sezone izbacio naš Varaždin. Mi ćemo sada na miru prikupiti sve podatke, analizirati protivnika i na najbolji se mogući način pripremiti za te utakmice – rekao je trener Našičana Zdenko Kordi o narednom protivniku svog tima, dok je trener Banjalučana, Boris Dvoršek, apsolutni optimista povodom plasmana svog tima u grupnu fazu EHF Kupa.

Borac mora proći dalje! Zadovoljan sam rezultatom žrijeba jer smo mogli definitivno mnogo gore proći. Postaviću imperativ igračima da moramo eliminisati Holanđane. Želim da im se revanširamo za poraz u ‘Boriku’ i siguran sam da ćemo uspjeti. Možemo prolaskom u grupnu fazu ovog takmičenja osigurati veći broj evropskih utakmica u našoj dvorani čime bi Banjaluku vratili na mapu velikih rukometnih gradova jer ona to i jeste.

Prvi mečevi su na programu 21/22. novembra, a revanš dueli sedam dana kasnije.

ehfkup_zreb_parovi

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball