Domagoj Duvnjak jasan: Nama je Bundesliga broj 1 - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Domagoj Duvnjak jasan: Nama je Bundesliga broj 1

Domagoj Duvnjak jasan: Nama je Bundesliga broj 1

zika.bogdanovic
0 komentar

Kada je zdrav, onda je svetska, top klasa, onih desetak igrača koji su igrači-timovi. Domagoj Duvnjak vodio je Kil do pobede nad PPD Zagreb 31:29 sa deset postignutih golova. Posle meča, ovako je prokomentarisao duel, skromno, rekavši da je Kilu ipak broj 1 Bundesliga, ispred EHF Lige šampiona:

– Strašno dobra i zanimljiva utakmica. Razlog je i to što nam nije bila važna rezultatski, četvrti smo, Zagreb je peti. Obe ekipe su želele da pobede jer je ovo Liga šampiona, ljudi su uživali. Čestitam Zagrebu, momci su odigrali odlično. Fali im dva, tri igrača, imaju realne šanse da prođu tu osminu finala – rekao je Duvnjak i bacio akcenat na ekipu:

– Bitna je ekipa, 50.000 puta ću reći, ovo je timski sport. Danas sam ja dobar, sutra neko drugi. Važna je naša pobeda.

Kil je postao hrvatska kolonija sa Blaženkom Lackovićem i Ilijom Brozovićem. Da li može do trofeja?

– Drago mi je da su tu Ilija i Lac. Uživamo zajedno, to su dva prava vrhunska igrača i dobra čoveka. Nama je Bundesliga broj 1, ali naravno da želimo na F4 u Keln. Imali smo jako puno povreda, pet, šest igrača sedi u trenerakama na tribinama. Puno pephova, i to je jedan od razloga što smo lošije odigrali ovu EHF Ligu šampiona. Nije ni bitno koji smo završili, četvrti, peti, šesti, jer na koga god da naletimo, biće to pravi dvoboj.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball