Abutović: Španska škola radi posao, sve je u detaljima! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Abutović: Španska škola radi posao, sve je u detaljima!

Abutović: Španska škola radi posao, sve je u detaljima!

Marko Marjanović
1 komentar

Fantastičan skor od tri boda iz dve utakmice sa Francuzima ostvarila je selekcija Srbije na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. U oba meča, odbrana je bila na vrhunskom nivou, nivou na kojem se Srbija odavno nije igrala. Među zaslužnijima za to je i Ilija Abutović, šef srpske odbrane čiji je povratak u nacionalni trag odmah ostavio traga.

-Pod utiskom sam svega što smo uradili. Bod kao kuća! Da nam je neko rekao da ćemo uzeti tri boda Francuzima iz dve utakmice, ne bih mu poverovao. Ovo je jedna zdrava, super ekipa, to me raduje. Toni radi odličan posao. To je to, španska škola, sve je u detaljima. Marsi (Marsenić) i meni je malo trebalo da se uigramo, bili smo zajedno godinama. Imamo odlične golmane, igramo super odbranu. Dogovaramo se. Za odbranu je najbitnija želja, a kada tu dodaš i malo znanja, onda to ispadne jako dobro. Kada osetiš sigurnost, kada vidiš taj naboj i atmosferu, onda se dešavaju ovakve stvari – rekao je Abutović nakon velikog uspeha u Francuskoj.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Djordje 10/01/2021 - 17:25

Kakve izjave nasih igrača, neverovatno, 4 godine ne zeli da igra za reprezentaciju zbog nekog razloga, pa zna li čija je Spanska skola, pa nasa, mi ih učili kao olimpijski, svetski i Evropski sampioni,prvi otisli Kalina, Fejzula, ja, Vuja, Vuk Portner..bilo 24 nasa igraca, sad on kaze Spanska skola a , neodazove se 4 godine, strasno, u to vreme da se neko ne odazove je bilo nepojmljivo

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball