Adžić: Hvala devojkama do neba! - Kastratović: Nijanse odlučile - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Adžić: Hvala devojkama do neba! – Kastratović: Nijanse odlučile

Adžić: Hvala devojkama do neba! – Kastratović: Nijanse odlučile

zika.bogdanovic
1 komentar

Posle balkanskog duela u polufinalu MVM FINAL 4 u Budimpešti, više razloga za zadovoljstvo imao je trener Budućnosti, Dragan Adžić:

– Očekivano teška utakmica. Vardar je fenomenalna ekipa, a ja kao trener igram sa devojkama dok se igra. Ne znam drugačije. Zahvalan sam do neba što su pokazale veliki karakter i pobedili veliku ekipu.

Indira Kastratović, trener Vardara:

– Odigrale smo dva različita poluvremena. Pritisak je bio kod devojaka, ali je u nastavku bilo mnogo bolje. Nijanse su odlučivale. Idemo dalje.

Kristina Neagu, junakinja iz redova Budućnosti:

– Verovale smo do kraja, našle puno energije u produžecima i presrećna sam zbog finala. Mnogo sam promašila u nastavku, ali sam verovala u sebe i svoj tim. Bile smo ujedinjenje i došle do trofeja.

Andrea Lekić:

– Nismo igrale dobro u prvom poluvremenu, da li je bio pritisak ili nešto drugo. Nismo bili precizni, nismo bili strpljivi u napadu, odbrana je bila dobra, ali nismo imali strpljenja za taj ekstra-pas.

Možda vam se dopadne

1 komentar

Branko 04/05/2014 - 15:17

Indira ne e za trenjer za ovoj sostav na Vardar…Na Vardar mu e potreben nekoj dokzan i iskusen strateg,a Indi pokraj nego da go „pece“ zanaetot…

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball