Aron Palmarson raskida ugovor sa Olborgom: Dosta je bilo, idem kući! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Aron Palmarson raskida ugovor sa Olborgom: Dosta je bilo, idem kući!

Aron Palmarson raskida ugovor sa Olborgom: Dosta je bilo, idem kući!

zika.bogdanovic
0 komentar

Nikada ne potvrđeni rukometni kralj Aron Palmarson rastaje se sa danskim Olborgom godinu dana pre kraja ugovora! Na svoj zahtev, a iz privatnih razloga s obzirom da mu deca polaze u školu, 32-godišnji islandski levi-srednji bek odlučio je da okonča internacionalnu karijeru posle 14 godina od kako je sa Islanda stigao u Kil kao najperspektivniji igrač na planeti.

Palmarson je stigao u Olborg iz Barselone 2021. godine i potpisao ugovor na tri godine:

  • Od prvog dana bio sam srećan što sam deo ovakvog projekta. U idealnom svetu bio bih ovde i naredne sezone, ali život vas nekada natera da neke stvari morate da promenite. Zato sam odlučio da se vratim na Island narednog leta posle mnogo godina u inostranstvu. Drago mi je što klub razume moju situaciju, a meni ostaje da pružim sve što mogu da do kraja sezone osvojimo neke trofeje – rekao je Palmarson, a klub zvanično preneo. 

Palmarson je bio epizodista u dresu Kila kada su osvojeni trofeji EHF Lige šampiona 2010. i 2012, a kao lider ekipe se nije dokopao trofeja. U leto 2015. godine otišao je u Vesprem, gde se nije snašao, a posle samo dve sezone napustio je mađarski klub bez prethodnog dogovora, pa je otvorena čuvena saga sa Barselonom koja je razrešena posle višemesečnih pregovora.

U dresu Barselone, za četiri sezone, osvojio je sve domaće trofeje, a u Ligi šampiona zablistao tek na rastanku na poslednjem Final4 u Kelnu 2021. godine.

Više se očekivalo od talentovanog Islanđanina.

PHOTO: Aalborg Handbold

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball