Babić pred Trimo Trebnje: Odlična ekipa, besmisleno je pominjati ulogu favorita! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Babić pred Trimo Trebnje: Odlična ekipa, besmisleno je pominjati ulogu favorita!

Babić pred Trimo Trebnje: Odlična ekipa, besmisleno je pominjati ulogu favorita!

Marko Marjanović
0 komentar

U ex-yu okršaju 5. kola EHF Lige Evrope, Trimo Trebnje će u utorak od 20.45 dočekati Eurofarm Pelister. Zbog pandemije koronavirusa, slovenački tim je odigrao svega jednu utakmicu u dosadašnjem toku takmičenja. Jednu, ali vrednu, s obzirom da su momci Uroša Zormana pobedeili Tatabanju u gostima 26:28.

S druge strane, Eurofarm Pelister ima samo jedan bod iz tri meča. Nakon dva dramatična finiša čijim ishodom makedonski viceprvak nikako ne može biti zadovoljan, „Zeleni“ nisu uspeli da pruže ozbiljniji otpor favorizovanom Rajn Nekar Levenu u Nemačkoj (28:20). 

Zato je duel sa Trimo Trebnjem od naročite važnosti za ekipu Željka Babića, koji ističe da su šanse podjednake i da nema favorita.

-Verujem da u ovakvim takmičenjima nema izrazitih favorita, pogotovu u ovom vremenu koronavirusa kada se ne zna ko će u kakvom sastavu igrati. Videli smo da je Trimo Trebnje pobedilo iako je Tatabanja slovila za favorita. Mislim da uloga favorita ne treba ni da se spominje. Za nas je važno što se vraćamu u takmičarski ritam, igramo treću utakmicu za redom, imamo intezitet treninga i očekujem dobru prezentaciju našeg tima.

Uroš Zorman radi sjajan posao sa Trimo Trebnjem ove sezone…

-Iz trenerskog ugla mogu reći da radi odličan posao. Na svakom koraku se vidi da je odličan trener. Ekipa je disciplinovana, strašno brza, kažnjava iz tranzicije protivničke greške, kvalitetno napada jedan na jedan, kao i sa pivotmenom. Odlično selektirana i vođena ekipa – nahvalio je Babić svog mlađeg kolegu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball