Benjamin Burić pred Grčku: Za nas je ovo novi početak! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Benjamin Burić pred Grčku: Za nas je ovo novi početak!

Benjamin Burić pred Grčku: Za nas je ovo novi početak!

Marko Marjanović
0 komentar

Seniorska muška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 18.15 gostuje selekciji Grčke u prvom susretu predbaraža za Svetsko prvenstvo 2023. godine.

Večerašnji duel biće debitantski za novog selektora Tonija Čolinu, koji je prethodnih godinu dana bio član stručnog štaba „Zmajeva“, a koji se kao mlad stručnjak nametnuo uspešno vodeći Konjuh, pa potom Izviđač sa kojim je osvojio titulu.

Selektoru Čolini na raspolaganju su večeras: Benjamin Burić, Admir Ahmetašević, Nebojša Bojić, Alen Ovčina, Adi Mehmedčehajić, Dino Hamidović, Marin Vegar, Mirko Herceg, Milan Vukšić, Marko Lukić, Marko Davidović, Damir Kadrić, Stjepan Jozinović, Ibrahim Haseljić, Luka Perić, Dragan Šoljić, Elmir Građan, Amir Muhović.

Konačan sastav bit će određen pred samu utakmicu, a jasno je da će glavni adut gostiju biti jedan od najboljih golmana današnjice, Benjamin Burić.

Čuvar mreže Flesnburga ovako je najavio utakmicu:

-Nakon malo dužeg puta, stigli smo u dvoranu i odradili odličan trening. Radili smo na taktici, ali smo malo istrčali i pripremili noge. Svi momci su izuzetno motivisani i spremni za igranje, tu ima i novih momaka koji tek treba da se uigraju, ali sam video da su motivisani i možemo se nadati najboljem. Ovo je za nas novi početak sa mlađom ekipom, ali idemo na pobedu. A ako ne daj Bože krene sve po zlu, onda da bude što manja razlika. Svom snagom na pobedu – rekao je čuvar mreže Flensburga.

Tridesetčetvorogodišnji selektor će večeras na raspolaganju imati sledeće igrače: Benjamin Burić, Admir Ahmetašević, Nebojša Bojić, Alen Ovčina, Adi Mehmedčehajić, Dino Hamidović, Marin Vegar, Mirko Herceg, Milan Vukšić, Marko Lukić, Marko Davidović, Damir Kadrić, Stjepan Jozinović, Ibrahim Haseljić, Luka Perić, Dragan Šoljić, Elmir Građan, Amir Muhović.

Revanš meč je na programu u subotu u Tuzli.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball