Bojinović: "Hvala publici i Partizanu", Brković: "Dali smo sve od sebe" - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Bojinović: "Hvala publici i Partizanu", Brković: "Dali smo sve od sebe"

Bojinović: "Hvala publici i Partizanu", Brković: "Dali smo sve od sebe"

3 komentari

  Nakon meča između Partizana i Monpeljea 20:30 na zatvaranju preliminarne faze EHF Lige šampiona, na PRESS konferenciji, govorili su treneri i igrači oba tima:

Trener Monpeljea, PATRIS KANAJER:

– Hvala igračima Partizana na fer igri, mojim igračima na pobedi, kao i sudijama na dobroj arbitraži.

Igrač Monpeljea, MLADEN BOJINOVIĆ:

– Hvala beogradskoj publici  i Partizanu na poklonu i dobrodošlici. Dirnut sam dresom brojem 14, koji sam nosio u Partizanu,  potpisanim od svih. To je bio i ostaće moj klub. Bila je fer utakmica, bez puno žara i naboja. Imamo tri nedelje da se uigramo za osminu finala. Trebala nam je pobeda, došli smo po nju i to smo ostvarili.

Trener Partizana, ALEKSANDAR BRKOVIĆ:

– Čestitao bih Monpeljeu na ubedljivoj pobedi. Možda je mogla da bude i ubedljivija, po onome što smo videli na terenu. Dali smo sve od sebe u ovih 10 mečeva. To nije bilo dovoljno da se osvoji bod, možda bi u nekim drugim grupama bilo drugačije. Nama je bila čast da učimo od takvih igrača poput Bojinovića i Karabatića, trenera Kanajera, kluba kao što je Monpelje. Siguran sam da ćemo izvući dobit iz takvih mečeva – rekao je najmlađi trener u istoriji EHF LŠ i „pecnuo“ Bojinovića:

– Nadam se da će Dugi da održi reč i završi karijeru u Partizanu za jedno 4, 5 godina – na šta je Bojinović odgovorio:

– Zašto da ne, kod mene je sve moguće i u velikim procentima.

Srednji bek Partizana, SAVO MEŠTER:

– Čestitao bih Monpeljeu na zasluženoj pobedi. Našem igranju u elitnom društvu došao je kraj. Nadam se da ćemo igrati i sledeće godine. Ovo je veliko iskustvo za nas. Nadam se da ćemo biti sve bolji i bolji.

Pivotmen crno-belih, VELJKO MILOŠEVIĆ:

– Zasluženo su pobedili, pokazali su kako treba igrati u utakmicama gde je rezultat nevažan. Brzo i jako. Uspeh je bio samo učestvovanje u Ligi šampiona. Okrećemo se prvenstvu, gde ćemo se potruditi da osvojimo titulu.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball