Brand se nada Glandorfu i Kaufmanu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Brand se nada Glandorfu i Kaufmanu

Brand se nada Glandorfu i Kaufmanu

0 komentar

 Selektor Nemačke, Hajner Brand, skratio je spisak za Svetsko prvenstvo u Švedskoj na 19 imena. Među njima, nalaze se i dva rekovalescenta, Holger Glandorf i Lars Kaufman. Prva opcija na desnom beku, igrač Lemga, Glandorf je pre dve nedelje operisao rame i još uvek je neizvesno, da li će i koliko moći da pomogne "Pancerima", koji od 2007. godine i zlata na SP, beleže sve lošije rezultate.

Slična situacija je sa Kaufmanom, koji se vraća na teren posle operacije ramena. Već trećeg januara protiv Šveđana, videće se u kakvom je stanju levi bek Gepingena.

Golmani: Silvio Heinevetter (Füchse Berlin), Johannes Bitter (Hamburg) i Carsten Lichtlein (Lemgo).
Igrači: Christian Sprenger (Kiel), Patrick Groetzki (Rhein-Neckar Löwen), Holger Glandorf (Lemgo), Adrian Pfahl (Gummersbach), Steffen Weinhold (Grosswallstadt), Michael Haaß (Göppingen), Michael Kraus (Hamburg), Pascal Hens (Hamburg), Lars Kaufmann (Göppingen), Sven-Sören Christophersen (Füchse Berlin), Uwe Gensheimer (Rhein-Neckar Löwen), Dominik Klein (Kiel), Torsten Jansen (Hamburg), Sebastian Preiß (Lemgo), Jacob Heinl (Flensburg), Oliver Roggisch (Rhein-Neckar Löwen).

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball