Brković: „Sami sebe pobedili” – Maksimov: „Presudilo par lopti” – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Brković: „Sami sebe pobedili” – Maksimov: „Presudilo par lopti”

Nakon utakmice između Partizana i Čehovskih medveda, svoja mišljenja podelili su treneri Aleksandar Brković i Vladimir Maksimov, kao i igrači Marko Pavlović i Timur Dibirov.

Aleksandar Brković, trener Partizana:

„Boljom igrom u drugom poluvremenu došli su do pobede. Moglo je da bude i povoljnije za nas. Bio je izuzetan nivo odbrane. Kada je trebalo da budemo organizovaniji, uvukli su se zebnja i strah. Sami smo sebe pobedili. Tačnije naše greške u napadu su dovele do toga. Slabo drugo poluvreme i dobro prvo poluvreme Liga šampiona ne može da trpi.”

Vladimir Maksimov, trener Čehovskih medveda:

“Gledali smo utakmicu Partizana i Monpeljea u Nišu, bila je teška. Monpelje se srećom spasio poraza. Partizan menja odbranu što nama ne odgovara. Presudilo je neiskustvo igrača Partizana i par lopti. Mi smo to uspeli da iskoristimo. Partizan je pokazao da je dosta napredovao.”

Marko Pavlović, igrač Partizana:

“Da smo igrali dobro 60 minuta dobili bi utakmicu. Imali smo pad početkom drugog poluvremena, očigledno imamo te neobjašnjive padove u igri. Veliki je žal, jer smo ih ‘imali’. Nisu imali rešenja za našu odbranu. Generalno, loše smo branili igru i sa igračem više. Nismo smeli da dozvolimo da nam Dibirov ukrade veliki broj lopti.“

Timur Dibirov, igrač Čehovskih medveda:

“Prvo bih se zahvalio protivniku, onda svima u Nišu i Partizanu što su napravili dobru atmosferu. Partizan je dosta napredovao. Ovde osvajati bodove je sve teže. Srećan sam što smo to uspeli.”

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *