Celjani se držali 45 minuta u Manhajmu - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Celjani se držali 45 minuta u Manhajmu

Celjani se držali 45 minuta u Manhajmu

zika.bogdanovic
2 komentari

Rastrčano, atraktivno, brzo, efikasno je bilo Celje Pivovarna Laško u prvih 40. minuta meča sa Rajn Nekar Levenom 31:27 (13:15), ali je finiš učinio svoje. Nemački vicešampion je bio u šahu, Celjani čak u četiri napada imali šansu da dođu do +4 između 37. i 40. minuta kod rezultata 19:16, ali je tada nastupio pad. Landin je spustio roletnu, odbrana Nemaca zaigrala svoje, a Celjani počeli da srljaju, bez raspoloženog igrača na bekovskim pozicijama, za razliku od starta, kada je Zarabec, uz podršku Ivića i Sliškovića držao čas…

Rhein-Neckar Löwen: Peribonio, Landin, Schmid 4, Gensheimer 5 (2), Kneer, Sigurmannsson 3, Myrhol 3, Steinhauser, Larsen 2, Rutschmann, Groetzki 1, Reinkind, Guardiola 4, Petersson 6, Ekdahl Du Rietz 3, Schmidt.

Celje Pivovarna Laško: Lesjak, Skok, Kastelic, Blagotinšek 3, Ivić 4, Žuran, Janc 4, Razgor 2 (1), Marguč, Poteko 1, Miklavčič 2, Slišković 3, Zarabec 5 (2), Kodrin, Kasal, Žvižej 3, Kastelic.

Možda vam se dopadne

2 komentari

Milorad 14/11/2014 - 00:52

Cetvrta utakmica u nizu u LŠ koja se gubi u poslednjih 10-15 minuta…igra se sa 8 igraca u rosteru.Trener ili je slep ili je uplašen da ne izgubi.Zarabec osim protiv Vardara igra samo prvo poluvreme vrhunski i umesto da koristi odlicnog Razgora on ne menja.Sliskovic veceras šut 3/9…na prethodnim utakmicama takodje…Levi i desni bek nemaju nijednu pripremljenu loptu, igra se bazira na Zarabeca i kontapranapad…Razgor je vise timski igrac i treba ga koristiti.Ekipu drzi Skok sa ludim odbranama i Blagotinsek sa fantasticnim kretanjem u odbrani…Pešić ne ulazi, Kasal takodje, Kodrin isto…Ekipa je sjajna, zaista za velika dela…sa malo vise trenerove mašte ovo danasnje Celje bi uzelo pahar u Kelnu.Respekt.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball