Červar nakon žreba: Ukrštamo sa jakom grupom, neka Minhen bude kockast - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Červar nakon žreba: Ukrštamo sa jakom grupom, neka Minhen bude kockast

Červar nakon žreba: Ukrštamo sa jakom grupom, neka Minhen bude kockast

Marko Marjanović
0 komentar

Voljom žreba, reprezentacija Hrvatske će na predstojećem Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Danskoj igrati u grupi B, protiv selekcija Španije, Makedonije, Islandom, Bahreinom i Japanom. 

Mečevi tog skupa igraće se u Minhenu, a ukoliko opravdaju očekivanja i zauzmo jedno od prva tri mesta, „Kauboji“ će nadmetanje nastaviti u Kelnu, pošto će ukrštati sa grupom A u kojoj su Nemačka, Francuska, Srbija, Rusija, Brazil i Koreja (ujedinjena Severna i Južna). 

Selektor Lino Červar se uzda u veliku pomoć navijača u Minhenu, i ističe da je grupa A sa kojom se ukršta jako teška.

-Teško je odmah nakon žreba opširnije govoriti o svemu. Mislim da je najvažnije reći da naša grupa nije laka, a grupa A je teška. Tako da, svaki protivnik će biti nezgodan. Treba se koncentrisati na svakog protivnika, svaka utakmica je nova priča. Ne treba previše unapred promišljati. Sve će zavisiti od nas i naše igre, ali optimista sam. Neće nam biti lako, pozivam sve navijače kojih ima jako puno da dođu u Minhen. Očekujem više od polovine naših navijača. Oni će nam biti velika potpora u našim utakmicama u grupi, ali i protiv reprezentacija iz A grupe s kojima se ukrštamo. U ime svih igrača pozivam naše navijače da što pre osiguraju svoje ulaznice, kako bi Minhen bio kockast – rekao je Červar u prvoj reakciji na žreb. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball